El Grupo SIFU crea un nou portal destinat a trobar feina a les persones amb discapacitat

"Emplea Discapacidad" posa en contacte empreses i aspirants

portal grupo sifu
Logo Grupo SIFU // Foto: Grupo SIFU

Ha nascut el nou portal “Emplea Discapacidad” de la Fundación Grupo SIFU amb l’objectiu de posar en contacte a treballadors del Centre Especial de Treball (CET) amb empreses ordinàries per poder cobrir vacants laborals. La Fundación Grupo SIFU, entitat nascuda dins del Grupo SIFU, és una empresa de Facility Services líder en la inserció laboral de persones amb discapacitat.

D’aquesta manera, el nou portal pretén facilitar vol posar en contacte tant a les empreses com als aspirants per facilitar la contractació de persones amb diversitat funcional.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per un costat, les empreses clients del Grupo SIFU poden utilitzar “Emplea Discapacidad” per publicar de forma gratuïta les ofertes de treball que puguin cobrir persones amb diversitat funcional, i per l’altre, els treballadors del Grup amb discapacitat interessats, poden utilitzar aquesta eina per a presentar la seva candidatura.

Amb aquesta nova eina el Grupo SIFU dóna resposta al seu compromís com CET de fomentar la inserció laboral directa de les persones amb diversitat funcional i aconsegueix conscienciar a les empreses sobre la necessitat de contracta persones amb discapacitat a les seves plantilles.

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*