El Grup SIFU estarà present a l’acte de sol·licitud a l’ONU de la creació del Dia Mundial de l’Accessibilitat Universal

Hi assistirà Josep Esteba, el seu director d’accessibilitat universal i fundador de Mapp4all

Dia-Mundial-Accesibilitat-grup-sifu-sol·licitud-onu

El proper dilluns dia 30 de setembre a les 12.00 hores, l’Auditori 1899 del Camp Nou acollirà l’acte de presentació de la sol·licitud a les Nacions Unides de la creació del “Dia Mundial per l’Accessibilitat Universal”, per part de l’aliança formada pel FC Barcelona, l’Obra Social “La Caixa”, l’Ajuntament de Barcelona, la Fundació Barça i Mapp4all Universal Accessibility.

L’acte comptarà amb la presència de Jordi Cardoner, vicepresident del FC Barcelona i de la Fundació Barça, Emili Rousaud, directiu  responsable de l’Oficina d’Atenció Especialitzada del Barça, Marga Marí-Klose, regidora d’Infància, Joventut i Gent Gran de l’ajuntament de

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Barcelona, Xavier Bertolín, director de l’àrea comercial i educativa de la Fundació Bancària La Caixa, i Josep Esteba, fundador de Mapp4all i director d’accessibilitat universal del Grup SIFU. També participaran a l’acte Joan Clos, persona encarregada de fer arribar la sol·licitud al Ministeri d’Assumptes Exteriors i a les Nacions Unides, i el pilot de ral·lis Albert Llovera.

Durant la presentació, Joan Clos rebrà la carta de petició del Dia Mundial per l’Accessibilitat Universal signada per tots els representants de l’aliança. Joan Clos va ser ministre i alcalde de Barcelona, a més de subsecretari general de la ONU i director executiu d’ONU-Hábitat (2010- 2017), el programa de Nacions Unides responsable de la promoció de ciutats sostenibles.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*