El grup de teatre i música de Fupar torna amb força a l’escenari amb l’obra “Las Vegas: Love and Fire”

Diumenge 15 de desembre al Centre Cultural de Terrassa

companyia teatre musica fupar escenari las vegas

El grup de teatre i música de Fupar torna a l’escenari aquest diumenge 15 de desembre amb més força que mai amb l’estrena de l’obra “Las Vegas: Love and Fire”. L’espectacle serà al Centre Cultural de Terrassa a les 11:30h. Té caràcter gratuït, solidari, iva adreçat a tots els públics ja que conté dosis d’humor, música i interpretació. 

Enguany, en la producció i ideació d’aquesta obra hi participen un grup de trenta persones, tant voluntariat com actors i actrius, així com músics, que donen suport en diferents tasques relacionades amb l’espectacle.

BANER_300X250

En aquest sentit, sobre l’escenari s’hi podran veure onze actors i actrius amb discapacitat intel·lectual així com vuit persones voluntariat-actor, i darrere l’escenari hi haurà deu persones voluntàries externes a la companyia que ajuden en la producció, coordinació i realització de l’obra.

La companyia de Fupar té més de 45 anys d’història i busca la creació artística i la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la vinculació als aspectes terapèutics del teatre, la dansa i la música. El grup, que ja compta amb més de 320 actuacions en diferents punts de la geografia espanyola, andorrana i francesa, està format per persones amb i sense discapacitat intel·lectual, i aposta per un teatre inclusiu que permet la participació i interrelació de totes les persones que en formen part.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*