La companyia ‘Protagonistes Nosaltres’ de Fupar presenta el seu nou espectacle  ‘Oh lalà! C’est magnifique’

El diumenge 16 de desembre, a les 12h al Centre Cultural Terrassa

Cartell Protagonistes Nosaltres espectacle fupar
Cartell de l’espectacle “Ohlalà C’est Magnifique ! // Foto: Fupar

El diumenge 16 de desembre, a les 12 h, la companyia de teatre i música de FuparProtagonistes Nosaltres, estrena el seu nou espectacle ‘Oh lalà! C’est magnifique’ al Centre Cultural Terrassa.

Es tracta d’una comèdia que tracta el desig i la passió per l’espectacle a través d’escenes musicals amb la interpretació del saxofon, el teclat o la bateria, així com amb coreografies i escenes teatrals unides per una argumentació que dona plasticitat i permet l’expressió artística de tots els seus components.

BANER_300X250

La companyia de Fupar té 44 anys d’història i busca la creació artística i la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la vinculació als aspectes terapèutics del teatre, la dansa i la música. El grup, que ja compta amb més de 320 actuacions en diferents punts de la geografia espanyola, andorrana i francesa, està format per persones amb i sense discapacitat intel·lectual, i aposta per un teatre inclusiu que permet la participació i interrelació de totes les persones que en formen part.

Enguany, en aquesta obra hi participen un total de 13 persones vinculades a Fupar i 7 persones voluntàries vinculades al projecte. L’espectacle ja va ser presentat al juny amb un petit tast a la 4a edició de L’Altre Festival, que va tenir lloc a l’Hospitalet de Llobregat.

La reserva d’entrades es pot fer trucant al 93 788 36 62 o directament a la recepció de Fupar de 8 h a 20 h. La recollida d’entrades s’efectuarà el mateix dia de l’obra al Centre Cultural Terrassa a partir de les 11 h. Les entrades són gratuïtes i es podrà fer una donació voluntària en benefici a Fupar en el moment de recollir les entrades.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*