El govern espanyol desbloqueja 10,3 milions d’euros destinats a les entitats socials catalanes

Segons ha confirmat la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat

criteris de qualitat serveis a persones
La gent gran és un dels col·lectius més afectats per aquest tipus de serveis // Foto: FiraGran

Després de setmanes i fins i tot mesos passant-se la pilota la Generalitat de Catalunya i l’Administració de l’Estat, avui la ministra de Sanitat, Serveis Socials i igualtat, Dolors Montserrat ha confirmat que el govern espanyol ha autoritzat l’aprovació i compromís de despesa per a la concessió de subvencions per import de 10,3 milions d’euros per a entitats catalanes del Tercer Sector.

Concretament s’han destinat 854.685,55 euros a polítiques 5,24 milions d’euros a dos programes de polítiques de joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies; 4,35 milions d’euros a cinc programes d’Acció Cívica i Voluntariat del mateix departament i 724.630 euros a tres programes de política de dones de l‘Institut Català de les Dones.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La intervenció del govern espanyol sobre les finances de la Generalitat havia provocat una paralització administrativa que ha afectat a més de 500 entitats del sector social dels àmbits d’Acció Cívica i Comunitària i també de Joventut. Moltes d’elles havien quedat en una situació econòmica molt compromesa i fins i tot en algun cas, el retard ha provocat la incapacitat de seguir donant els serveis ordinaris de seva activitat.

Tot i que s’ha desbloquejat aquest pagament, això no implica que el cobrament sigui immediat i potser encara s’hauran d’esperar alguns dies perquè tots els tràmits es realitzin efectivament.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*