Jornada d’emprenedoria social jove a Tàrrega adreçada també a alumnes amb necessitats educatives especials

Es presentaran les bases del Concurs d’idees Llavors de Futur

tàrrega jornada emprenedoria social jove alumnes educació especial
El Projecte Polseres Candela ha recaptat 1 M€ per a la recerca contra el càncer infantil // Foto: Associació Alba

Aquest divendres es donaran a conèixer les bases del Concurs d’Idees Llavors de Futur, adreçat als alumnes de 4t d’ESO i del cicle de Batxillerat de les escoles de Tàrrega i a alumnes amb necessitats educatives especials d’entre 16 i 21 anys que també estiguin escolaritzats als centres de la ciutat.

La informació es donarà a conèixer dins la Jornada Llavors de Futur d’Emprenedoria Social Jove que es farà al Teatre Ateneu a partir de les 10h i en el que participaran més de 300 alumnes dels instituts de Tàrrega.

BANER_300X250

Llavors de Futur és un projecte per a fomentar que els joves proposin i tirin endavant idees amb un impacte positiu en el territori, així com potenciar el pensament positiu, constructiu i d’implicació amb allò que succeeix al seu voltant. La jornada d’aquest divendres pretén inspirar als joves assistents a través dels testimonis d’alguns emprenedors joves que vindran a presentar els seus projectes d’èxit.

Entre aquests testimonis es podran escoltar el Projecte Polseres Candela, que ha recaptat 1 milió d’euros per a la recerca del càncer infantil; el Projecte El Rei del Tomàquet Rosat, que ha convertit en empresa el que va començar com un projecte de recerca per l’escola; l’Aplicació Timeless, que millora la comunicació de les persones malaltes d’Alzheimer, i les cooperatives d’alumnes i, en concret, l’experiència de l’Escola Felisa Bastida – Petit Món, que compta amb gairebé 20 cooperatives gestionades pel seu alumnat.

La jornada Llavors de Futur està impulsada per la Comissió d’Homenatge a Mossèn Josep Garriga en col·laboració amb l’Ajuntament de Tàrrega. La comissió està formada per l’Associació Alba– Fundació Alba Futur, la Fundació Tutelar de les Terres de LleidaCáritas Tàrrega, Frater, Grup de Missions i Mans Unides i la Parròquia de Tàrrega.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*