Diumenge, 26 març 2023
Diumenge, 26 març 2023
IniciDependènciaEl Govern destina 70 milions extraordinaris per finançar l’augment de sol·licituds de...

El Govern destina 70 milions extraordinaris per finançar l’augment de sol·licituds de la Renda Garantida de Ciutadania

Provocades per la crisi de la Covid-19 que ha deixat en situació vulnerable a més famílies

renda garantida de ciutadania persones vulnerables
La crisi de la Covid-19 ha afectat l’economia de moltes famílies // Foto: PXHere

El Consell Executiu ha aprovat una transferència de 69.741.824,37 euros al Departament de Drets Socials per atendre la despesa derivada del pagament de la Renda Garantida de Ciutadania (RGC) de l’últim quadrimestre de 2021, per tal de fer front a les sol·licituds de la prestació complementària d’aquelles persones que no disposen dels recursos econòmics mínims per atendre les necessitats bàsiques d’una vida digna.

anunci guies d'arrel

Des de l’inici de la pandèmia, el març del 2020, la conjuntura social i econòmica, amb una pujada de les dades d’atur i dificultats d’inserció laboral, ha provocat un augment de persones en situació de desocupació que es tradueix també en un increment notable de sol·licituds de la Renda Garantida de Ciutadania, amb  més del 60% d’increment de sol·licituds. Aquests 70 milions d’euros asseguren l’arribada de l’RGC a aquelles unitats familiars que requereixen més suport i a les quals la crisi de la Covid-19 ha deixat en situació més vulnerable.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El pressupost inicial del 2021, prorrogat del 2020 de la partida pressupostària de la Renda Garantida de Ciutadania, era de 289 milions d’euros.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content