Dilluns, 27 març 2023
Dilluns, 27 març 2023
IniciDependènciaEl Govern aprova una despesa de 2.615.000 euros per a la convocatòria...

El Govern aprova una despesa de 2.615.000 euros per a la convocatòria de les ajudes PUA per l’any 2021

El departament de Drets Socials publicarà en breu la convocatòria

govern despesa ajudes pua cadira rodes

El Govern ha aprovat avui autoritzar la despesa per atendre la convocatòria 2021 per a la prestació social de caràcter econòmic de dret de concurrència d’atenció social a les persones amb discapacitat, per a l’any 2021, per un import total de 2.615.000 euros.

anunci guies d'arrel

Aquesta prestació té per objecte contribuir a les despeses ocasionades per l’adquisició de productes de suport i actuacions destinades a permetre la promoció de l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries a fi de millorar-ne la qualitat de vida i fomentar-ne la integració social.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El departament de Drets Socials publicarà en breu la convocatòria, que incorpora el Catàleg dels productes i actuacions i condicions específiques d’accés. Es preveuen prestacions per a mobilitat i transport i prestacions per a l’autonomia personal i la comunicació.

Poden ser-ne beneficiàries les persones que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33% i que compleixin les condicions i els requisits que s’especifiquen en la convocatòria.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content