Dissabte, 16 octubre 2021
HomeResponsabilitat SocialEl FC Barcelona se suma a la celebració de la Caminada popular...

El FC Barcelona se suma a la celebració de la Caminada popular per la paràlisi cerebral i la pluridiscapacitat

Oferirà als participants les seves instal·lacions per aparcar els vehicles i descomptes per visitar el Museu del club

els participants de la caminada tindran descompte al museu del club
Entrada del Museu del FC Barcelona // Foto: Marco Verch (Flickr)

El FC Barcelona, des del seu departament de Diversitat i Inclusió, s’ha sumat a la celebració de la Caminada popular per la paràlisi cerebral i la pluridiscapacitat organitzada per la Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat a Catalunya (FEPCCAT), que tindrà lloc aquest diumenge a 10 d’octubre a Barcelona.

La jornada recorrerà el barri de les Corts amb l’objectiu d’activar consciències en relació amb la realitat que viuen les persones d’aquest col·lectiu. L’organització ha dissenyat dos itineraris circulars, ambdós totalment accessibles; un d’1,3 quilòmetres i l’altre de 800 metres, amb les sortides a l’avinguda Sant Ramon Nonat, a partir de les 9 del matí.

El club blaugrana vol donar visibilitat a aquesta iniciativa oferint a tots els participants les instal·lacions del club per estacionar els seus vehicles i un 2×1 en les entrades al Museu del FC Barcelona durant tota la jornada. El descompte s’aplicarà sobre l’entrada de ‘Resident’ que té un cost de 12€, quedant el preu final a 6€ per persona.

El departament de Diversitat i Inclusió del FC Barcelona, és una branca de treball de recent creació que potencia la inclusió i la diversitat cultural, funcional, generacional, de gènere i orientació sexual dins de l’Entitat, així com en els col·lectius que formen part de la família blaugrana. Aquest departament, que depèn orgànicament de l’Àrea de Compliance, s’encarrega també de vetllar perquè es compleixi la normativa vigent pel que fa a aquestes matèries, al mateix temps que aporta valor al Club.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES