Divendres, 14 juny 2024
IniciINCLUSIÓ LABORALEl CERMI publica una guia amb mesures per promoure l’accés a l’ocupació...

El CERMI publica una guia amb mesures per promoure l’accés a l’ocupació de persones amb intel·ligència límit

Vol donar a conèixer a les empreses els incentius de la nova normativa que el Govern va aprovar al maig

guia mesures ocupacio intel·ligència límit

Segons recull Europa Press, el Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) ha publicat una guia amb mesures d’acció positiva per promoure l’accés a l’ocupació de persones amb capacitat intel·lectual límit (aquelles que tenen, almenys, un 20% de discapacitat intel·lectual i que no arribin al 33%).

L’objectiu d’aquesta guia és donar a conèixer els incentius a la promoció de l’ocupació que el Govern va aprovar en Consell de Ministres el passat mes de maig i explicar-los amb una visió pràctica, per afavorir la inclusió laboral de persones que pertanyen a aquest col·lectiu.

Entre altres aspectes, la guia explica que les mesures d’acció positiva es dirigeixen exclusivament a la promoció de l’ocupació ordinària per compte aliè, no a l’ocupació ordinària per compte propi (treballadors autònoms), el protegit, ni tampoc l’ocupació pública. 

PUBLICITAT

També assenyala que les empreses que contractin per temps indefinit i en jornada completa a treballadors amb capacitat intel·lectual límit, tindran dret a una subvenció de 2.000 euros. 

De la mateixa informar que es poden sol·licitar subvencions amb càrrec al SEPE destinades a l’adaptació dels llocs de treball o dotació de mitjans de protecció personal necessaris.

Secció patrocinada per

PUBLICITAT

FECETC color logo

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content