Ajut de “la Caixa” per finançar el projecte d’inserció laboral “Aprendre l’hort de l’escola” de la Fundació Drissa

L’entitat bancària ha donat un ajut de 7.500 euros

conveni la caixa fundació drissa projecte social aprendre hort
Un moment de la signatura del conveni de col·laboració // Foto: Fundació Drissa

“la Caixa” i la Fundació Drissa, entitat sense ànim de lucre dedicada a la inserció laboral de les persones amb problemes de salut mental, han signat un conveni de col·laboració per al finançament del projecte de l’entitat social “Aprendre a l’hort de l’escola”.

El projecte consisteix en la gestió i manteniment d’horts escolars a centres educatius públics de primària. L’activitat està dirigida per l’equip de mestres de l’escola però intervenen, a part dels alumnes, les persones amb problemes de salut mental de la Fundació Drissa amb coneixements i formats en horticultura, i les persones grans, voluntàries de l’Obra Social “la Caixa”.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El projecte “Aprendre a l’hort de l’escola” promou així l’envelliment actiu, el voluntariat social i la desestigmatització del col·lectiu de persones amb problemes de salut mental, a més de ser una eina pedagògica que permet educar en valors de progrés sostenible, de respecte a la natura, de socialització de l’entorn i de treball en equip.

La iniciativa compta també amb la col·laboració de la Caseta Serveis Educatius de l’Ajuntament de Girona, que ha inclòs l’oferta en el seu programa de recursos educatius per a l’escoles de la ciutat. En aquests moments hi participen en el projecte tres centres educatius a més d’una escola d’educació especial.

BANER_300X250

La Fundació Drissa és una entitat sense ànim de lucre que té com a primer objectiu treballar per a la millora de la qualitat de vida de les persones que tenen un trastorn mental, a través de la inserció laboral i l’habitatge. El projecte “Aprendre a l’hort de l’escola” neix de l’experiència de l’entitat en l’àmbit d’horticultura ecològica i de la lluita contra l’estigma social de la malaltia mental.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*