Dimecres, 19 gener 2022
IniciResponsabilitat SocialEl CERMI posa en marxa una campanya de conscienciació per marcar la...

El CERMI posa en marxa una campanya de conscienciació per marcar la “X solidària” a la declaració de la Renda

Ha dissenyat una estratègia d’accions de difusió, publicitat i imatge

x solidaria campanya informació difusió empreses
La X solidària és una opció a la declaració de la Renda // Foto: Xsolidaria

El Comitè Espanyol de Representants de les Persones amb Discapacitat (CERMI) ha posat en marxa un any més una pla d’acció específic perquè des del món de la discapacitat i el seu entorn s’incrementi el nombre de contribuents que marquin la creu destinada a fins d’interès social en l’Impost sobre la Renda, l’anomenada “X Solidària”.

Aquest any, aquesta acció pren més rellevància, ja que arriba en un context de crisi extrema com a conseqüència de la pandèmia de coronavirus, en que les necessitats dels col·lectius més vulnerables, com les persones amb discapacitat, són més urgents.

Per aconseguir aquesta conscienciació, el CERMI ha dissenyat una estratègia d’accions escalonades de difusió, publicitat i imatge perquè aquest missatge arribi encara més al moviment social de la discapacitat i a totes les instàncies i grups d’interès que tenen relació amb ell.

El 0,7% de l’IRPF amb fins socials existeix des de fa tres dècades dins el nostres sistema social, però encara un gran nombre de contribuents no la seleccionen en la seva declaració de la Renda, principalment perquè desconeixen que no suposa cap sobreesforç tributari per a la ciutadania.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content