El Cermi llança una aplicació mòbil per denunciar la violació dels drets de les persones amb discapacitat

‘En defensa propia’ informa dels recursos disponibles en aquest àmbit

app cermi denuncia violacio drets persones discapacitat
L’app permet denunciar online la violació de drets del col·lectiu // Foto: Pixabay

A finals del mes passat el Comité de Representants de les Persones amb Discapacitat (CERMI) va llançar l’aplicació mòbil ‘En defensa propia’ concebuda i dissenyada per denunciar la violació de drets que pateixen les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Es tracta d’una ampliació i millora d’una altra aplicació que el CERMI va crear el 2011 sota el títol ‘Denuncias Cermi’ que va ser el primer canal digital d’aquesta classe dins l’àmbit de la discapacitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

‘En defensa propia’ informa de forma àgil i en termes comprensibles sobre els drets de les persones amb discapacitat, així com dels recursos disponibles per a la seva protecció i tutela, oferint la possibilitat de denuncia en línia de qualsevol violació dels mateixos -no discriminació, accessibilitat, gènere, imatge social, etc-.

L’aplicació s’ha creat amb els màxims criteris d’accessibilitat a més de comptar amb una versió en Llengua de Signes Espanyola (vídeo) i en lectura fàcil.

BANER_300X250

El projecte de la creació d’aquesta app ha comptat amb el suport de la Secretaria d’Estat per Serveis Socials, del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, a través de la convocatòria del 0,7% del IRPF d’Interés Social.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*