Dissabte, 23 setembre 2023
IniciEl CERMI demana al Ministeri de l’Interior informació detallada sobre l’accessibilitat de...
Array

El CERMI demana al Ministeri de l’Interior informació detallada sobre l’accessibilitat de les comissaries de policia

accessibilitat comissaries persones discapacitat
Les comissaries de policia han de ser espais totalment accessibles // Foto: Wikimedia

El Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI) ha sol·licitat a la Subsecretaría del Ministerio del Interior informació detallada sobre l’accessibilitat per a les persones amb discapacitat de les Comissaries del Cos Nacional de Policia (CNP).

ICF23_Baner Financament-300x600

En concret demana informació sobre les comissaries amb servei d’atenció al públic, per veure si compleixen amb la legislació vigent en matèria d’accessibilitat universal, i en cas de no fer-ho, saber quan està previst que siguin accessibles. Aquesta sol·licitud d’informació s’estén a les oficines d’expedició del Document Nacional d’Identitat (DNI) i/o del Passaport.

La sol·licitud del CERMI també inclou les Casernes de la Guàrdia Civil en els que s’atèn a la ciutadania, i els projectes en curs per dotar d’accessibilitat a aquestes instal·lacions.

Cal recordar que des del passat 4 de desembre de 2017, tots els entorns, productes i serveis han de ser accessibles per disposició legal i que el seu incompliment de la normativa en aquesta matèria constitueix un il·lícit sancionable administrativament.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content