Dijous, 16 setembre 2021
spot_img
IniciDestacadesEl CERMI actualitza la seva eina digital de comparació entre les polítiques...

El CERMI actualitza la seva eina digital de comparació entre les polítiques autonòmiques de la discapacitat

El Comparador CERMI Territoris ofereix informació sobre factors rellevants del col·lectiu en les diferents Comunitats Autònomes

polítiques accessibilitat espais públics urbanitzats
El Comparador analitza aspectes com l’accessibilitat universal // Foto: AMB

El Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) ha actualitzat la seva eina digital de comparació entre les polítiques autonòmiques de discapacitat.

El Comparador CERMI Territoris tracta de mesurar la qualitat i el grau de desenvolupament i intensitat de les polítiques públiques territorials en matèria de discapacitat i ofereix informació territorialitzada sobre una sèrie de factors rellevants i significatius per a la inclusió de persones amb discapacitat i les seves famílies.

banner flyer interpersonas

Els indicadors que es poden consultar estan classificats en demografia i grans magnituds; Legislació general, inclosos els desenvolupaments de la Convenció de l’ONU de Discapacitat; governança; Drets i serveis socials; Exclusió i Inclusió social; Mercat de treball; Inclusió educativa; Accessibilitat universal; gènere; i salut i atenció sanitària.

Aquesta web que permet la consulta en línia, beu de fonts oficials com l’Institut Nacional d’Estadística (INE), l’Observatori Estatal de Discapacitat (OED), l’IMSERSO, o la informació que traslladen els Cermis autonòmics.

Segons el CERMI, durant aquest any s’han comptabilitzat 1.159 visites al web del comparador i 209 noves persones usuàries. A més, la durada mitjana de la sessió web és de 5,33 minuts i els temes més consultats són demografia, grau de discapacitat reconegut, la legislació autonòmica en drets de les persones amb discapacitat, mesures fiscals de discapacitat; o els centres especials d’ocupació en les diferents comunitats.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content