Diumenge, 28 novembre 2021
IniciDiscapacitatLa Policia Local de Tàrrega intervé 14 targetes d'estacionament per a persones...

La Policia Local de Tàrrega intervé 14 targetes d’estacionament per a persones amb discapacitat per un ús irregular

En la majoria dels casos eren utilitzades per familiars del titular quan no l’acompanyaven

parella policia local tàrrega
Una parella de policies locals fent un control // Foto: Ajuntament de Tàrrega

La Policia Local de Tàrrega ha intervingut, des del passat mes de maig, 14 targetes per a persones amb mobilitat reduïda després de comprovar que se n’estava fent un ús irregular.

En la majoria de casos es tracta de persones que només poden utilitzar aquest carnet per acompanyar a persones que tenen una discapacitat, però que l’utilitzen per a ús particular, sense acompanyar el titular. En aquests casos el procediment que se segueix és multar a l’infractor amb 200 euros per estacionar en una zona habilitada per persones amb discapacitat i s’intervé la targeta. A més, la Policia Local envia el document a l’Ajuntament de Tàrrega que l’ha expedit que és qui ha d’obrir expedient per valorar si s’ha de sancionar l’ús indegut i retornar, si ho creuen convenient, la targeta al titular. També s’ha intervingut fotocòpies en color i targetes caducades.

diari-discapacitat-300x250e

La Policia Local de Tàrrega ha intensificat durant les últimes setmanes el control de les zones d’estacionament reservades a persones amb mobilitat reduïda, ja que s’ha detectat un augment del seu ús irregular per part de conductors.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES