El CEDDD trasllada al PDECAT les inquietuds de l’ocupació protegida en l’àmbit de les persones amb discapacitat

Els sindicats s’han reunit aquesta setmana amb Ferran Bel a Barcelona

ceddd pdecat ocupació protegida persones discapacitat
D’esquerra a dreta, Sergio Pascual. Albert Campabadal, Ferran Bel, Cristian Rovira, Albert Campabadal Blanco i Pere Forga // Foto: CEDDD

Aprofitant que estem a les portes de uns nous comicis electorals al novembre, aquesta setmana els sindicats membres del Consell Espanyol per a la Defensa de la Discapacitat i la Dependència (CEDDD) han visitat a Barcelona al representant del Partit Demòcrata Europeu Català (PDECAT), Ferran Bel, per explicar-li la situació que viu actualment l’ocupació protegida de les persones amb discapacitat.

Els representants del CEDDD han fet especial esment en la discriminació que suposa en l’ocupació protegida l’actual conveni col·lectiu d’atenció a les persones amb discapacitat, que estableix una escala salarial menor pels treballadors que realitzen les seves funcions en els anomenats “Centres d’Iniciativa Social”. Al mateix temps han traslladat a Ferran Bel les conseqüències de la Llei de Contractes del Sector Públic, que exclou de la contractació pública a una gran quantitat de Centres Especials d’Ocupació, ja que només contempla els Centres d’Iniciativa Social.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La trobada també va servir per abordar altres aspectes en matèria d’Educació Especial i la llibre elecció del sistema educatiu per a nens amb discapacitat; o la millora del sector de la Dependència per garantir la seva sostenibilitat.

La reunió es va emmarcar dins la ronda de contactes que l’entitat manté regularment amb distints interlocutors polítics i socials. A la mateixa hi van assistir el president del Consell Espanyol per a la Defensa de la Discapacitat i la Dependència (CEDDD), Albert Campabadal, Sergio Pascual de la Unió de Treballadors de Centres Especials d’Ocupació (UTCEE), Pere Forga, de la Unió Sindical Obrera (USOFEUSOC) i Cristian Rovira, vicepresident de la Confederació Nacional de Centres Especials d’Ocupació (CONACEE),

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*