El català Hèctor Carmona, nou àrbitre internacional de bàsquet en cadira de rodes

Juntament amb Laura Salgado, eren els dos àrbitres candidats de la FEDDF

àrbitre internacional bàsquet cadira rodes
La FEDDF compta ara amb vuit àrbitres internacionals en actiu // Foto: CEM BCR L’H

El català Hèctor Cardona ha estat designat com a nou àrbitre internacional de bàsquet en cadira de rodes després de superar els exàmens corresponents que s’han celebrat aquest passat cap de setmana a Grenoble (França) coincidint amb les fases preliminars de l’Eurolliga.

Per a Hèctor Carmona, aquest reconeixement “és una recompensa al treball continu i sacrificis que els àrbitres hem de fer cada cap de setmana i al llarg de la temporada esportiva a fi d’estar al dia dels canvis i interpretacions de les regles de joc. Serà, sense cap mena de dubte, el començament d’una nova etapa en la qual caldrà continuar aprenent a partir de l’ntercanvi d’experiències amb altres companys i tècnics IWBF de la resta del món”.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

També ha aconseguit la internacionalitat arbitral Laura Salgado, en aquest cas per àrbitre internacional Zonal IWBF. Salgado va superar les proves teòriques, físiques i practiques, que s’han portat a terme en la fase de l’Eurolliga 2 que s’ha realitzat a Padova (Itàlia).

Feia nou anys que la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) no presentava davant la IWBF Europa candidats per a col·legiats internacionals de bàsquet en cadira de rodes. Actualment i, amb les designacions de Laura Salgado i Hèctor Carmona, són vuit els àrbitres internacionals en actiu que té la FEDDF.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*