38a edició de la Jornada Escolar de Futbol per a esportistes amb discapacitat intel·lectual

Organitzada per Special Olympics Catalunya i la Federació Acell

jornada escolar futbol discapacitat intel·lectual
A la jornada hi han 69 esportistes que participaran a les proves adaptades // Foto: Special Olympics Catalunya

Avui s’està disputant, a les instal·lacions Meiland de Barcelona i, les proves adaptades, al recinte del CEM Mundet, la 38a edició de la Jornada Escolar de Futbol organitzada per la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual), amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya.

L’edat dels esportistes en la Jornada Escolar és de 8 a 20 anys i es divideixen per equips i nivell de joc. A més, dels 350 futbolistes n’hi haurà 69 que participaran en proves adaptades, d’aquesta manera tots els jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual podran participar en la competició.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Un cop més i gràcies a la col·laboració de la Fundació Leo Messi, aquesta jornada ha pogut incrementar sensiblement el número de participants de joves esportistes amb discapacitat en la competició escolar.

A més d’aquesta jornada, la Federació Acell i Special Olympics Catalunya fomenten diverses Jornades escolars de natació, bàsquet i atletisme per tal que els joves esportistes adquireixin hàbits saludables i esportius des de ben petits.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*