Dissabte, 27 novembre 2021
IniciInclusió SocialLa companyia de conta contes i cançons d’Aspasim estrena el videoclip signat...

La companyia de conta contes i cançons d’Aspasim estrena el videoclip signat del seu hit ‘El Botó Màgic’

Dins una campanya d’implicació ciutadana de cara al Dia de les Persones amb Discapacitat

companyia botó magic contes diversitat funcional
La companyia ha recorregut centenars d’escoles // Foto: Fundació Aspasim

La companyia de conta contes i cançons El Botó Màgic de la Fundació Aspasim, formada per persones amb discapacitat intel·lectual greu, estrena el videoclip signat del seu hit ‘El Botó Màgic’.

El videoclip és el primer pas d’una campanya d’implicació ciutadana que la Fundació Aspasim engegarà el dijous 15 d’octubre cara el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se commemora el 3 de desembre. #CantemElBotóMàgic

diari-discapacitat-300x250e

Es tracta d’un videoclip que recorre l’activitat de El Botó Màgic als espais habituals de Vallvidrera i Sarrià. Un videoclip signat que incorpora subtítols, així com la cançó amb pictogrames descarregable.

L’estrena del videoclip és el primer pas d’una iniciativa d’implicació ciutadana que compte amb el suport de la Subdirecció General d’Escola Inclusiva de la Generalitat de Catalunya, el Consorci d’Educació de Barcelona, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, Districte de Sarrià – Sant Gervasi.

Els conta contes de El Botó Màgic

Des de 2016 la companyia de conta contes El Botó Màgic de la Fundació Aspasim ha recorregut centenars d’escoles, centres cívics i biblioteques de Catalunya explicant contes musicats per a infants. Una companyia que posa en valor les persones amb discapacitat, fent-les protagonistes i part activa dels espectacles, alhora que incorporen la llengua de signes i els pictogrames per a facilitar la comprensió d’espectadors i espectadores diversos.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES