Dimecres, 22 març 2023
Dimecres, 22 març 2023
IniciEducació InclusivaEduació incrementa un 15% les hores de servei de monitoratge de suport...

Eduació incrementa un 15% les hores de servei de monitoratge de suport a l’alumnat amb necessitats educatives especials

Passarà de les més de 47.000 hores del curs 2021-2022 a les 54.000 hores per al curs actual, incrementant unes 7.000 hores setmanals

classe educació inclusiva monitoratge servei de suport
Una classe d’educació inclusiva // Foto: Plena Inclusió

El Departament d’Educació incrementa per aquest curs escolar les hores de servei de monitoratge de suport a l’alumnat amb necessitats educatives especials. Aquest augment suposarà un 15% més d’hores destinades al suport d’aquest alumnat als centres educatius púbics. Així, es passarà de les més de 47.000 hores del curs 2021-2022 a les 54.000 hores per al curs actual, incrementant aproximadament unes 7.000 hores setmanals.

anunci guies d'arrel

Els monitors i les monitores que donen suport a l’alumnat amb necessitats educatives especials els atenen en relació amb les tasques de cura i d’higiene personal, les tasques de suport davant els trasllats i mobilitzacions, les tasques de regulació de la conducta i el suport i vetlla per la seva seguretat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La distribució del monitoratge es fa en funció de les necessitats de l’alumnat detectades per l’equip d’assessorament psicopedagògic i s’assignen a cada centre educatiu.

A través d’aquest suport, l’objectiu és afavorir l’autonomia personal i l’autoregulació de l’alumnat amb necessitats educatives especials dins els centres educatius, i al mateix temps millorar la participació i la realització de les activitats d’aprenentatge en contextos ordinaris i dins horari lectiu.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content