Dimecres, 19 gener 2022
IniciDiscapacitatECOM llança una enquesta per detectar les vulneracions de drets que pateixen...

ECOM llança una enquesta per detectar les vulneracions de drets que pateixen persones amb discapacitat física i/orgànica

Els resultats, junt amb altres recursos, serviran per construir el Radar ECOM 2021

l'enquesta s'emmarca en l'informe radar ecom
Antonio Guillén i Inma Gómez durant la presentació del primer Informe RADAR ECOM // Foto: ECOM (twitter)

ECOM ha llançat l’Enquesta RADAR ECOM 2021 sobre les vulneracions de drets de les persones amb discapacitat física i/o orgànica, una enquesta totalment anònima, que va adreçada a qualsevol persona que visqui a Catalunya que tingui discapacitat física i/o orgànica o, en el seu lloc, un familiar seu. El termini per participar-hi finalitza el 30 de novembre.

L’objectiu de l’enquesta és detectar les vulneracions per poder defensar els drets del col·lectiu i fer incidència política per generar canvis per avançar cap a una societat més inclusiva. Per aquest motiu, des de l’entitat animen a tots i totes a respondre-la (no es triga més de 10-15 min.)

La iniciativa també busca fer aflorar les vulneracions de drets que moltes vegades pateixen les persones amb discapacitat però que no denuncien encara que puguin patir discriminacions. Per això es posa èmfasi en l’anonimat de les respostes.

Els resultats d’aquesta enquesta, junt amb altres recursos, serviran per construir el Radar ECOM 2021, l’informe anual de vulneracions de drets, una iniciativa que ha engegat la Federació ECOM aquest 2020.

La receptivitat de la primera edició de l’Informe Radar ECOM ha estat molt bona. De fet, aquest document s’ha presentat en múltiples reunions amb partits polítics i amb organismes que treballen en la defensa dels drets i tots ells han posat molt en valor el fet de disposar de dades reals d’impacte de les vulneracions de drets en la població amb discapacitat física i/o orgànica de Catalunya.

Pots accedir a l’enquesta a través del següent enllaç.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content