Dilluns, 2 octubre 2023
IniciDEPENDÈNCIADrets Socials proposa un increment del 3% de les tarifes dels serveis...

Drets Socials proposa un increment del 3% de les tarifes dels serveis socials amb una inversió de més de 44 milions d’euros

Aquest matí ha mantingut una reunió amb les patronals proveïdores de la xarxa de serveis socials d’atenció pública

serveis socials atenció persones confederació
La proposta vol millorar les condicions laborals dels treballadores i treballadores // Foto: ASPID

La secretària d’Afers Socials i Famílies, Anna Figueras, i el secretari d’Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra, han mantingut aquest matí una reunió amb les patronals proveïdores de la xarxa de serveis socials d’atenció pública.

ICF23_Baner Financament-300x600

L’objectiu que s’ha fixat és el d’assolir un nou acord per tal d’establir els termes de col·laboració entre el Departament de Drets Socials i les patronals. Durant la reunió, des del departament de Drets Socials s’ha proposat un increment del 3% de les tarifes en serveis socials que es traslladi en una millora salarial i de les condicions laborals dels treballadors i treballadores del sector, així com per la millora de la qualitat dels serveis socials i, en definitiva, per al benefici dels serveis a la ciutadania.

La proposta és que aquest increment en les tarifes sigui amb retroactivitat des de l’1 de gener del 2022. Aquest augment representa una inversió de més de 44 milions d’euros.

Les patronals que han assistit a la reunió representen entitats que gestionen serveis d’atenció a les persones amb dependència, persones amb discapacitat, persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental, la infància, l’adolescència i els joves tutelats i extutelats, les persones afectades pel virus VIH/SIDA, i les persones amb drogodependència i/o altres tipus d’addicions i atenció precoç.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content