Down Lleida programa vàries activitats amb motiu del Dia Mundial de les Persones amb la Síndrome de Down

Es commemora el proper 21 de març

Down Lleida ha preparat un programa d’activitats diverses amb motiu del Dia Mundial de les Persones amb la síndrome de Down, que se celebra el proper 21 de març.

El dia arrencarà a les 10.00h amb una Xerrada-Col·loqui als alumnes del Col·legi Episcopal. Ja per la tarda, a les 18.00h a la Biblioteca Pública de Lleida es farà la lectura pública del Manifest que ha preparat els Grups de Joves Empoderats de l’Associació, on es podrà escoltar en primera persona la veu i les reclamacions que fan les persones amb la síndrome de Down. Posteriorment, es passarà la projecció del curtmetratge Para Volar protagonitzat per Joan Sorribes, després explicarà la seva experiència.

Per tancar el dia a partir de les 20h es podrà veure il·luminats amb els colors groc i blau del logo de Down Lleida a la façana de l’Ajuntament i el Pont Vell de la ciutat.

Les activitats commemoratives continuaran el dia 23 de març a les 12:30h amb el grup de Zumba de l’Associació que farà una exhibició i un taller de ZUMBA al Club Natació Lleida.

El programa acabarà el dissabte 30 de març, quan es celebrarà la VI Jornada CANVIA LA TEVA MIRADA, una activitat per la que l’entitat demana la participació de voluntaris i voluntàries perquè la jornada sigui un èxit.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*