Dincat presenta la seva nova campanya de captació de voluntariat #aixòenganxa

Perquè les persones s’apropin a les entitats i participin activament

campanya-dincat-voluntariat-aixo-enganxa
La campanya vol apropar les persones a les entitats // Foto: Dincat

Demà 27 d’octubre es donarà el tret de sortida de la nova campanya de Dincat de captació de voluntariat “Això Enganxa” (#aixòenganxa) té com a objectiu despertar l’interès perquè les persones s’apropin a les entitats i coneguin com poder implicar-se i participar activament amb les entitats federades de Dincat realitzant accions de voluntariat.

La campanya, en la que també han col·laborat altres entitats com AIS-Ayuda a la Infancia Sin Recursos i la Fundació Santa Teresa del Vendrell per a la realització del material audiovisual, consta de dos vídeos i un tríptic que es posaran a disposició de les entitats una vegada realitzada la presentació.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La campanya també pretén tenir una important presència a les xarxes socials per a la seva difusió a través del hashtag #aixòenganxa que durant aquests dies ja s’ha anat fent visible.

La presentació d’aquesta acció es farà a l’Espai Francesca Bonnemaison (c/ Sant Pere més Baix, 7 08002 Barcelona) a les 18 hores en un acte pel que cal inscripció prèvia.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*