Conveni d’Ibercaja i Grup MIFAS pel foment de la integració laboral de persones amb discapacitat

L’entitat financera subvencionarà una part del projecte Aula Dinàmica de Feina

conveni-ibercaja-mifas-integracio-laboral-discapacitat
Moment de la signatura del conveni // Foto: Grup MIFAS

Ibercaja, dins la seva Convocatòria 2016 de Projectes Socials, ha atorgat a MIFAS una subvenció per finançar part del nou projecte Aula Dinàmica de Feina, adreçat a les persones inscrites a la Borsa Laboral del Grup MIFAS, majors de 45 anys, desocupades i que vulguin millorar les seves competències professionals i personals.

El conveni de col·laboració el van signar el passat dilluns 24 d’octubre el Director Territorial d’Ibercaja, Jaime Rebull, el Cap de l’Obra Social de la Fundació Bancària Ibercaja, Juan Carlos Sánchez i el president del Grup MIFAS, Albert Carbonell.

L’objectiu d’aquest projecte és promoure la recerca organitzada i sistemàtica d’un lloc de treball, a fi de preparar la seva incorporació al mercat laboral. Amb el suport d’un psicòleg – orientador laboral es treballarà la recerca activa de feina a través dels diferents portals, optimitzant les candidatures dels participants i millorant la seva autonomia. Les accions que es realitzaran són, acollida i diagnòstic psicosocial, balanç vital i de competències, a nivell individual, eines i tècniques de recerca: identificar i diferenciar borses de treball online, metabuscadors i anuncis, ETT, empreses de selecció, portals públics i privats, recerca d’empreses, tutories d’acompanyament i seguiment del procés d’inserció.

Tota aquesta activitat es durà a terme a un local de 350 m2 de MIFAS ubicat al barri de Montilivi de Girona, on també està previst realitzar accions formatives en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*