Dissabte, 4 desembre 2021
IniciInclusió SocialConveni d’Ibercaja i Grup MIFAS pel foment de la integració laboral de...

Conveni d’Ibercaja i Grup MIFAS pel foment de la integració laboral de persones amb discapacitat

conveni-ibercaja-mifas-integracio-laboral-discapacitat
Moment de la signatura del conveni // Foto: Grup MIFAS

Ibercaja, dins la seva Convocatòria 2016 de Projectes Socials, ha atorgat a MIFAS una subvenció per finançar part del nou projecte Aula Dinàmica de Feina, adreçat a les persones inscrites a la Borsa Laboral del Grup MIFAS, majors de 45 anys, desocupades i que vulguin millorar les seves competències professionals i personals.

El conveni de col·laboració el van signar el passat dilluns 24 d’octubre el Director Territorial d’Ibercaja, Jaime Rebull, el Cap de l’Obra Social de la Fundació Bancària Ibercaja, Juan Carlos Sánchez i el president del Grup MIFAS, Albert Carbonell.

fiare banca etica crowdfunding

L’objectiu d’aquest projecte és promoure la recerca organitzada i sistemàtica d’un lloc de treball, a fi de preparar la seva incorporació al mercat laboral. Amb el suport d’un psicòleg – orientador laboral es treballarà la recerca activa de feina a través dels diferents portals, optimitzant les candidatures dels participants i millorant la seva autonomia. Les accions que es realitzaran són, acollida i diagnòstic psicosocial, balanç vital i de competències, a nivell individual, eines i tècniques de recerca: identificar i diferenciar borses de treball online, metabuscadors i anuncis, ETT, empreses de selecció, portals públics i privats, recerca d’empreses, tutories d’acompanyament i seguiment del procés d’inserció.

Tota aquesta activitat es durà a terme a un local de 350 m2 de MIFAS ubicat al barri de Montilivi de Girona, on també està previst realitzar accions formatives en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES