Dijous, 23 maig 2024
spot_img
IniciINCLUSIÓ LABORALCreix la taxa d’ocupació entre les persones amb discapacitat més grans de...

Creix la taxa d’ocupació entre les persones amb discapacitat més grans de 45 anys

Segons un estudi realitzat per la Fundació Randstad i Randstad Research

taxa ocupacio persones grans més 45 anys
Infografia taxa d’ocupació de les persones amb discapacitat // Foto: Fundació Randstad

La Fundació Randstad juntament amb Randstad Research ha realitzat una anàlisi sobre el mercat de les persones amb discapacitat, a partir de les dades de l’Enquesta de les Persones amb Discapacitat de l’Institut Nacional d’Estadístiques (INE) de l’any 2021, amb què revela que l’única taxa d’ocupació que va créixer va ser la del grup de 45 anys a 64 anys.

Segons les xifres de l’INE, Espanya compta amb una població en edat laboral (16 a 64 anys) al voltant d’1,9 milions de persones, només 668.000 de les quals estan actives. Per edats, el grup de població activa més nombrós es troba a la franja d’edat dels 45 i 64 anys, amb 441.000 persones i amb una taxa de creixement del 4%. El grup de joves amb discapacitat també registra un creixement positiu de l’1,9% i arriben a gairebé les 22.000 persones actives entre els 16 i els 24 anys.

Una característica de la població amb discapacitat és la seva participació escassa al mercat laboral, amb una taxa d’activitat del 34,6%, molt baixa en comparació amb la taxa d’activitat del 77,7% de les persones sense discapacitat.

Amb aquesta i altres anàlisis, Fundació Randstad i Randstad Research ofereixen una visió clara sobre el mercat laboral actual que serveix per a la presa de decisions en aquesta matèria.

Secció patrocinada per
FECETC color logo

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

SERVIMEDIA
SERVIMEDIA
© SERVIMEDIA. Aquesta informació és propietat de Servimedia. Només pot ser difosa pels clients d'aquesta agència de notícies citant Servimedia com a autor o font. Tots els drets reservats. Queda prohibida la distribució i la comunicació pública per tercers mitjançant qualsevol via o suport.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content