Dimarts, 16 abril 2024
spot_img
IniciINCLUSIÓ SOCIALCrèdit de 145 M€ per construir 1.100 habitatges socials de lloguer assequible...

Crèdit de 145 M€ per construir 1.100 habitatges socials de lloguer assequible a l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb criteris inclusius

Els habitatges es construiran al llarg de 4 anys en diversos municipis

una parella mirant uns habitatges socials de lloguer assequible
Una parella mirant un edifici d’habitatges // Foto: Obra Social “la Caixa”

El Consell Metropolità de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha autoritzat la signatura d’un crèdit del Banc Europeu d’Inversions (BEI) per import de 145 milions d’euros per construir 1.100 habitatges socials de lloguer assequible en diversos municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona. La promoció d’aquest parc de pisos, a càrrec de l’Institut Metropolità de Promoció del Sòl i Gestió Patrimonial (IMPSOL), es farà durant els propers 4 anys. La inversió total de l’AMB en aquest projecte s’aproparà als 200 milions d’euros. 

Antonio Balmón, vicepresident executiu de l’AMB, ha recordat que aquest crèdit donarà continuïtat a l’acord signat el 2019 entre l’organisme metropolità i el BEI per millorar l’eficiència energètica i l’accessibilitat de 10.000 habitatges. “Seguim impulsant i reforçant la construcció d’habitatge públic a través de l’IMPSOL, que es projecta com l’entitat pública capdavantera en la construcció de pisos amb protecció oficial a Catalunya”, ha afegit. 

Les promocions seguiran el model d’habitatge públic de l’IMPSOL, basat en tres eixos principals: sostenibilitat, innovació i inclusivitat, que responen a un nou model d’habitatge flexible que s’adapta a les noves maneres de viure i a una societat cada vegada més dinàmica i canviant. 

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content