Dimarts, 6 juny 2023
Dimarts, 6 juny 2023
IniciAccessibilitat UniversalEl Districte de les Corts de Barcelona reedita i actualitza el seu...

El Districte de les Corts de Barcelona reedita i actualitza el seu plànol turístic amb nous itineraris accessibles

En col·laboració amb el Gremi d’Hotels de Barcelona, en farà difusió de 20.000 exemplars i també es podrà consultar online

planol turistic districte les corts
Portada web del plànol turístic del Districte de les Corts // Foto: Ajuntament de Barcelona

El Districte de les Corts de Barcelona, amb la col·laboració del Gremi d’Hotels de Barcelona, ha reeditat i actualitzat el plànol turístic amb nous itineraris per descobrir tota la varietat i la riquesa patrimonial del districte des d’un enfoc inclusiu.

Les Corts és el districte capdavanter en la inclusió de persones amb diversitat funcional a través del projecte “Espai d’inclusió 20+20+20”. En aquest sentit s’han creat rutes accessibles dissenyades per a tots els públics i amb material adaptat. Les rutes del districte es poden trobar en aquest enllaç. També es pot accedir a més informació a través d’un codi QR que s’escaneja amb els dispositius mòbils.

anunci guies d'arrel

El plànol inclou una breu història del districte i descobreix una selecció de punts d’interès turístic segons criteris d’interès cultural, històric i turístic. Incorpora tres nous punts d’interès: l’espai de memòria de la Presó de Dones, l’espai de les Catorze Roses al parc de Cervantes, i el Pati Geològic de la Facultat de Geologia de la Universitat de Barcelona. Una altra de les novetats és la secció dels “Imprescindibles” amb vuit punts d’interès com ara els Pavellons Güell, el Monestir de Pedralbes, el Camp Nou, el recinte de la Maternitat o el Cementiri de les Corts, entre d’altres.

A més dels punts d’interès turístic, el plànol ofereix informació comercial, dels hotels de la zona i dels transports públics i altres serveis per a la ciutadania.

El Districte de les Corts farà difusió d’un total de 20.000 plànols turístics que es distribuiran als hotels que hi ha al districte en els idiomes català, castellà i anglès. El plànol també es pot consultar en línia o aconseguir-lo en paper als equipaments municipals del districte, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i als hotels de les Corts que formen part del Gremi d’Hotels de Barcelona.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content