24.6 C
Barcelona
Divendres. 3 juliol, 2020
Inici Ocupació Convocats els III Premis de Diversitat i inclusió per reconèixer l’excel·lència de...

Convocats els III Premis de Diversitat i inclusió per reconèixer l’excel·lència de les empreses espanyoles

III Premis Diversitat inclusió excel·lència empresarial
Cartell dels III Premis Diversitat i Inclusió (D&I) // Foto: Fundació Adecco

La Fundació Adecco i el Club d’Excel·lència en Sostenibilitat, han convocat la 3a edició dels Premis de Diversitat i Inclusió (D&I) per reconèixer el compromís empresarial en matèria de diversitat corporativa i inclusió sociolaboral, i atorgar visibilitat a les millors pràctiques realitzades per les empreses al costat dels grups d’interès implicats.

L’edició d’enguany té també l’objectiu de conscienciar el teixit empresarial, l’Administració Pública i la societat en general sobre la importància que té construir entorns inclusius que empoderin a grups socials tradicionalment exclosos del mercat laboral, així com fomentar la implantació de mesures no discriminatòries en la gestió del Talent, que permetin al conjunt de la força laboral aportar tot el seu talent al mercat laboral.

Per Francisco Mesonero, director general de la Fundació Adecco, “a través d’aquests premis, ens adonem de la importància estratègica que la gestió de la Diversitat Corporativa i la Inclusió estan adquirint en els consells d’administració, ja que suposen elements clau per un millor desenvolupament de la seva pròpia activitat, les relacions amb grups d’interès, l’optimització de la gestió de riscos o l’abast de posicions de lideratge en el seu sector”.

Els premis compten amb quatre categories que diferenciades per posar en valor aspectes concrets que existeixen dins l’àmbit de la Diversitat i la Inclusió:

Categoria I. El Premi al millor Pla Estratègic de Diversitat i Inclusió reconeixerà la millor visió empresarial de la Diversitat i Inclusió a Espanya, la seva integració com a element estratègic, la seva transversalitat i l’orientació a tots els grups d’interès de l’empresa (Empleats, clients, proveïdors, etc.).

Categoria II. Premi a la millor pràctica en Inclusió laboral, que reconeix la millor iniciativa i estratègia de selecció i gestió dels recursos humans per fomentar la inclusió laboral de persones en risc d’exclusió social a la pròpia empresa.

Categoria III. Premi a la millor pràctica en Acció Social, és a dir a la millor pràctica educativa, formativa i laboral desenvolupada per les empreses amb les comunitats locals per donar poder a persones en risc d’exclusió social, i afavorir així la seva inclusió laboral i social.

Categoria IV. Premi a la millor pràctica per a la transformació cultural en Diversitat i Inclusió que hi hagi afavorit i promogut la transformació de la cultura organitzacional en matèria de Diversitat i Inclusió. S’inclouen en aquesta categoria accions de formació, sensibilització i comunicació corporativa (accions de voluntariat, campanyes de comunicació i publicitat).

A més, el jurat podrà atorgar un accèssit a aquells projectes més rellevants que hagin estat impulsat per pimes del nostre país, en les diferents categories. El termini de recepció de candidatures estarà obert fins al pròxim 5 de juliol.

La decisió del jurat es donarà a conèixer durant el segon semestre de l’any, després del qual es celebrarà l’acte de lliurament de guardons als guanyadors de cada categoria.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

NEWSLETTER

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les últimes notícies, ofertes i anuncis exclusius.

Últimes notícies

Una mirada personal a l’escola inclusiva

La meva experiència en una USEE (Unitat de Suport Educatiu Especial) va començar l’any 2012, a l’Institut...

La incertesa pel coronavirus obliga a suspendre la tercera edició de l’Inspira Festival Inclusiu 2020

La Fundació MAP i l'Ajuntament de Ripoll han decidit no celebrar la tercera edició de l'Inspira Festival...

El Grup Alba inicia un nou model dels serveis diürns als nous espais de Guissona, Agramunt i Verdú

El Grup Alba ha iniciat un canvi de rumb dels seus serveis diürns cap a un model...

Katherina Harder: “ El format online ens permet acompanyar persones grans a relacionar-se amb la tecnologia”

Katherina Harder és la directora artística i de programació de La GRAN pantalla, el Festival Internacional de...