Dilluns, 6 febrer 2023
Dilluns, 6 febrer 2023
IniciConveni de col·laboració per impulsar projectes per a la millora de l’accessibilitat...
Array

Conveni de col·laboració per impulsar projectes per a la millora de l’accessibilitat dels edificis i habitatges

Signat per la Fundació Mutua de Propietarios i el Consejo Superior de los Colegios de Arquitectos de España

La Fundació Mutua de Propietarios i el Consejo Superior de los Colegios de Arquitectos de España (CSCAE) han subscrit un conveni de col·laboració per a compartir informació i esforços i impulsar projectes estratègics comuns que serveixin per a millorar el parc d’edificis i habitatges del nostre país.

En virtut d’aquest acord la Fundació Mutua de Propietarios s’incorpora també com a membre assessor al Consell Institucional i Empresarial de l’Observatori 2030 del CSCAE, única taula sectorial amb caràcter permanent que existeix al nostre país.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les dues entitats s’han compromés a intercanviar informació i a compartir esforços que redundin en benefici de la societat, així com del sector i dels agents que l’integren.

Un dels primers punts a impulsar serà fomentar els vincles amb les Administracions locals i col·laborar en la producció de coneixement i propostes que serveixin per a oferir solucions d’accessibilitat responsables des del sector i en defensa de la qualitat, necessària per a garantir el benestar general de la població.

Entre els objectius del present conveni de col·laboració es troba també el compromís de difusió dels treballs i de les iniciatives realitzades en el si de l’Observatori 2030 del CSCAE per a contribuir a enfortir la marca Espanya del sector de l’arquitectura, la indústria i la innovació a l’estranger.

L’acord ha estat signat per la vicepresidenta executiva de la Fundació, Laura López Demarbre, i el president del CSCAE, Lluís Comerón

La vicepresidenta executiva de la Fundació Mutua de Propietarios destaca: “Com a part del nostre compromís amb la millora de l’accessibilitat als edificis és essencial compartir amb tots els actors implicats, les nostres capacitats i coneixements, així com conscienciar en la necessitat de promoure que els edificis de nova construcció compleixin amb la normativa vigent en matèria d’accessibilitat”.

Per la seva part, el president del CSCAE es mostra convençut que l’aliança amb la Fundació Mutua de Propietarios serà molt positiva per a donar suport a la tasca dels arquitectes en la millora de l’accessibilitat dels edificis i ajudar a l’activitat de la fundació, impulsant aquestes millores. Igualment, contribuirà a traslladar a les administracions públiques i a la societat, en general, la importància del projecte arquitectònic i de l’Arquitectura com un bé d’interès general, essencial per a millorar les condicions de vida de les persones i garantir el seu benestar.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content