Conveni de la FECETC i l’Ajuntament de Barcelona per fomentar l’ocupació de persones amb discapacitat

Col·laboraran a la Fira disCapacitat i Ocupació

fira discapacitat ocupació fecetc
La fira DisCapacitat se celebra el proper mes de març a les Drassanes // Foto: FECETC

La FECETC i l’ajuntament de Barcelona van signar a mitjans de desembre el conveni de col·laboració per posar en marxa el projecte Capacitats i talent per a les empreses. El projecte té com a objectiu crear un marc d’innovació social, d’intercanvi d’informació, recerca, reflexió i debat d’experts i líders, procedents de les diferents famílies de l’economia social i la universitat que aportin coneixements, experiències de bones pràctiques, generació d’oportunitats d’ocupació per a les persones amb discapacitat.

El projecte inclou diverses accions, una de les quals consisteix a potenciar el treball en xarxa i la cooperació per mitjà de la Fira disCapacitat i Ocupació, que se celebrarà els dies 13 i 14 de març a les Drassanes de Barcelona i que FECETC co-organitza juntament amb el portal Dis-job.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’objectiu d’aquesta fira és impulsar i facilitar un espai de networking directe entre empreses i persones amb discapacitat que busquen feina i s’organitzaran tallers per fomentar i potenciar el desenvolupament personal, l’èxit en les entrevistes laborals, el coaching, la realització d’un currículum eficaç, la recerca d’empreses, etcètera. Però el que més es fomentarà és la concertació d’entrevistes personals de treball.

D’altra banda, les empreses participants es comprometen a retribuir a les persones contractades que hagin estat seleccionades a la fira, amb un salari en cap cas inferior a 1.088,56 euros bruts mensuals, per a jornades a temps complet, o la part proporcional en el cas de jornades parcials.

BANER_300X250

Aquesta aproximació es fa a per mitjà del Servei d’Intermediació Laboral (SIL) de la FECETC, ja que és una tasca complexa i especialitzada que requereix una acció conjunta per normalitzar l’accés a la feina de les persones amb discapacitat.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*