La IV Jornada Inclusiva de la FCEDF es presenta al Museu Olímpic i de l’Esport

L’entitat de l’esport adaptat celebra el seu 47è aniversari

museu-olimpic-i-esport-barcelona
L’acte es farà al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona // Foto: Wikipèdia

El proper dijous 3 de novembre a les 12 hores tindrà lloc al Museu Olímpic de l’Esport (Avinguda de l’Estadi, 40 – 08038 Barcelona) l’acte de presentació de la IV Jornada Inclusiva organitzada per la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF).

El programa d’aquest acte, que serà l’antesala de la jornada que se celebrarà el 12 de novembre al Passatge de Lluís Companys de Barcelona, serà el següent:

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

12:00h  Presentació de l’acte. A càrrec de David Escudé, Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

12:05h  L’esport adaptat a Catalunya i les federacions esportives catalanes d’esport adaptat. A càrrec de Edgar Fernàndez, Director Tècnic FCEDF i presidents de les 4 federacions esportives implicades.

BANER_300X250

12:20h  Presentació de la IV Jornada Inclusiva – imatge promocional, finalitat de l’esdeveniment, contingut i horaris. A càrrec de Edgar Fernàndez, Director Tècnic FCEDF.

12:40h  47è aniversari de la FCEDF – coincidint amb la jornada inclusiva, 12 de novembre, la FCEDF fa 47 anys i farem una breu menció al respecte. A càrrec de Josep Giménez i Maluenda, President de la FCEDF.

12:45h  Precs i preguntes

12:50h  Finalització acte

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*