La IV Jornada Inclusiva de la FCEDF es presenta al Museu Olímpic i de l’Esport

L’entitat de l’esport adaptat celebra el seu 47è aniversari

museu-olimpic-i-esport-barcelona
L’acte es farà al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona // Foto: Wikipèdia

El proper dijous 3 de novembre a les 12 hores tindrà lloc al Museu Olímpic de l’Esport (Avinguda de l’Estadi, 40 – 08038 Barcelona) l’acte de presentació de la IV Jornada Inclusiva organitzada per la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF).

FREEFORMSTYLE-600X300

El programa d’aquest acte, que serà l’antesala de la jornada que se celebrarà el 12 de novembre al Passatge de Lluís Companys de Barcelona, serà el següent:

12:00h  Presentació de l’acte. A càrrec de David Escudé, Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

12:05h  L’esport adaptat a Catalunya i les federacions esportives catalanes d’esport adaptat. A càrrec de Edgar Fernàndez, Director Tècnic FCEDF i presidents de les 4 federacions esportives implicades.

12:20h  Presentació de la IV Jornada Inclusiva – imatge promocional, finalitat de l’esdeveniment, contingut i horaris. A càrrec de Edgar Fernàndez, Director Tècnic FCEDF.

12:40h  47è aniversari de la FCEDF – coincidint amb la jornada inclusiva, 12 de novembre, la FCEDF fa 47 anys i farem una breu menció al respecte. A càrrec de Josep Giménez i Maluenda, President de la FCEDF.

12:45h  Precs i preguntes

12:50h  Finalització acte

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*