Compte enrere per la celebració de la segona edició de la Festa “Posa’t la Gorra” de l’AFANOC a Montblanc

Tindrà lloc el proper diumenge 1 de setembre

cartell-festa-posat-gorra-montblanc

La festa “Posa’t la Gorra!” a Montblanc (Tarragona) celebrarà la seva segona edició el primer cap de setmana de setembre organitzada per l’AFANOC Tarragona. Es tracta d’una festa en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. 

Aquest any el disseny de la gorra ha estat a càrrec de Agatha Ruiz de la Prada, que ha creat una gorra molt visual gràcies a la vivacitat dels seus colors. L’objectiu de la campanya és donar a conèixer la problemàtica al voltant dels infants afectats de càncer i les seves famílies. I també recaptar fons amb la finalitat de: mantenir i millorar “La casa dels Xuklis”, casa d’acollida per a famílies desplaçades a Barcelona amb infants malalts de càncer que venen a rebre el tractament als hospitals de referència, les instal·lacions i per seguir ampliant i mantenint els serveis que s’estan donant des de l’AFANOC a les famílies que tant ho necessiten. 

BANER_300X250

El diumenge 1 de setembre s’iniciarà la festa a les 9:00h amb una caminada d’orientació en família i amb un esmorzar popular. Tot seguit a la plaça Sant Francesc tindran lloc diverses activitats, durant tota la jornada: tallers infantils, dinar solidari, teatre infantil, festa de l’escuma, festa Holy, etc. Com a la primera edició a la tarda es farà la lectura del manifest a càrrec de dues parelles de germans que formen part de l’AFANOC. 

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*