Compromís del Parc Vallès de Terrassa per patrocinar les seccions esportives de Prodis

Els equips de bàsquet i futbol portaran el logo del centre comercial

parc vallès patrocini seccions esportives prodis
Els equips de Prodis portaran el logo del centre comercial // Foto: Imatge d’arxiu

El Parc Vallès de Terrassa patrocinarà les seccions esportives de Pluridiscapacitats Fundació Privada Terrassenca, que a partir d’ara lluirà a l’equipament de tres equips de bàsquet, i dos de futbol, el logotip del centre comercial a la roba de joc, després de l’acord signat per a la promoció d’activitats esportives en pro de la igualtat d’oportunitats per a les persones amb discapacitat i de la seva inclusió a la societat.

Aquest acord  de l’entitat amb una empresa significa una excepció en el suport econòmic que tenen les seccions esportives de les entitats socials. Aquestes normalment no compten amb cap recolzament per part de la Generalitat, i lo habitual és que comptin amb les aportacions puntuals dels ajuntaments, entitats privades o, fins i tot, persones que amb campanyes com La Cistella de Prodis, on es demanen diners per donacions que fan possible renovar el material dels esportistes.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A banda d’això, normalment els monitors d’aquestes activitats són voluntaris, però també és imprescindible comptar amb professionals contractats per poder gestionar i realitzar les activitats de la millor manera possible.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*