La companyia Liberty Seguros patrocina la V Jornada Inclusiva de Barcelona

A través del seu projecte #Sesalen

patrocina jornada inclusiva
La jornada se celebra el 4 de novembre a l’Arc de Triomf de Barcelona // Foto: FCEDF

La companyia Liberty Seguros, a través del seu projecte #Sesalen, patrocina la V Jornada inclusiva que tindrà lloc el proper dissabte 4 de novembre a l’Arc de Triomf de Barcelona. Un esdeveniment que té per objectiu divulgar entre la ciutadania l’esport adaptat i els materials específics que s’utilitzen, així com normalitzar la discapacitat en la nostra societat.

Gràcies al patrocini de Liberty Seguros, durant tot el matí d’aquesta jornada, la jove promesa mundial del tennis en cadira de rodes, Daniel Caverzaschi, compartirà amb la gent que vulgui descobrir aquest apassionant esport.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El Grup Liberty Seguros lluita d’una manera molt especial per la integració de la discapacitat en la societat, a través dels valors que encarna l’esport: esforç, esperit de superació, treball en equip o les ganes de millorar. Valors que es representen millor que enlloc en l’esport paralímpic. Per això, des de l’any 2007 manté una col·laboració contínua amb el Comitè Paralímpic Espanyol (CPE) en pro de l’esport paralímpic, com un dels motors de la integració de la discapacitat en la societat.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*