L’Ajuntament de Palamós i MIFAS recorren els carrers del municipi per comprovar l’accessibilitat

El consistori preveu l’eliminació de barreres arquitectòniques durant el 2018

palamós accessibilitat carrers
Els participants van recorrer diferents vies del municipi // Foto: Grup MIFAS

Ahir al matí diversos representants polítics i tècnics de l’Ajuntament de Palamós van participar a la jornada de sensibilització sobre barreres arquitectòniques que ha tingut lloc pels carrers del municipi i que ha estat organitzada per Grup MIFAS.

Aquesta trobada ha consistit bàsicament a fer el recorregut en cadira de rodes que s’ha iniciat a la biblioteca municipal “Lluís Barceló i Bou”, ubicada al parc dels Països Catalans, i que ha passat per diversos carrers de la zona de l’Eixample.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El president del Grup MIFAS, Albert Carbonell; acompanyat del soci de l’entitat, Artur Altabàs; l’alcalde de Palamós, Lluís Puig; el regidor de Brigada, Joan Barba; i diversos tècnics d’Urbanisme i via pública de l’Ajuntament van participar d’aquesta iniciativa i han viscut de primera mà les dificultats amb les que es troben a diari les persones usuàries de cadira de rodes o amb mobilitat reduïda.

Desnivells en les entregues entre el gual de la vorera i la calçada; correcta ubicació d’aparcaments per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda; voreres estretes o rampes amb desnivells elevats, han estat algunes de les dificultats trobades durant el recorregut.

BANER_300X250

L’ajuntament té previstes tot un seguit de millores en el municipi durant el 2018, en les que es tindrà en compte l’eliminació de les barreres arquitectòniques.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*