L’Ajuntament de Palamós i MIFAS recorren els carrers del municipi per comprovar l’accessibilitat

El consistori preveu l’eliminació de barreres arquitectòniques durant el 2018

palamós accessibilitat carrers
Els participants van recorrer diferents vies del municipi // Foto: Grup MIFAS

Ahir al matí diversos representants polítics i tècnics de l’Ajuntament de Palamós van participar a la jornada de sensibilització sobre barreres arquitectòniques que ha tingut lloc pels carrers del municipi i que ha estat organitzada per Grup MIFAS.

Aquesta trobada ha consistit bàsicament a fer el recorregut en cadira de rodes que s’ha iniciat a la biblioteca municipal “Lluís Barceló i Bou”, ubicada al parc dels Països Catalans, i que ha passat per diversos carrers de la zona de l’Eixample.

BANER_300X250

El president del Grup MIFAS, Albert Carbonell; acompanyat del soci de l’entitat, Artur Altabàs; l’alcalde de Palamós, Lluís Puig; el regidor de Brigada, Joan Barba; i diversos tècnics d’Urbanisme i via pública de l’Ajuntament van participar d’aquesta iniciativa i han viscut de primera mà les dificultats amb les que es troben a diari les persones usuàries de cadira de rodes o amb mobilitat reduïda.

Desnivells en les entregues entre el gual de la vorera i la calçada; correcta ubicació d’aparcaments per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda; voreres estretes o rampes amb desnivells elevats, han estat algunes de les dificultats trobades durant el recorregut.

L’ajuntament té previstes tot un seguit de millores en el municipi durant el 2018, en les que es tindrà en compte l’eliminació de les barreres arquitectòniques.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*