Dilluns, 4 març 2024
IniciDRETSComencen els treballs per millorar l’accessibilitat d’alguns carrers de Poble Nou-Zona Esportiva...

Comencen els treballs per millorar l’accessibilitat d’alguns carrers de Poble Nou-Zona Esportiva a Terrassa

terrassa millora accessibilitat carrers
Logotip del programa Terrassa Barris en Marxa // Foto: Ajuntament de Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa ha iniciat aquesta setmana les obres de millora de l’accessibilitat dels carrers del Cid Campeador i de Josep Llimona -també la cruïlla-, al barri de Poble Nou-Zona Esportiva de Terrassa.

Amb aquesta actuació, es solucionaran els problemes de desnivells que hi ha entre la calçada i les voreres, que condicionen l’accés als habitatges i a alguns garatges. El projecte, que forma part del programa Terrassa Barris en Marxa 2017, també inclou millores en el paviment, condicionament de rampes d’accés a les voreres i una actuació a la Ronda de Ponent per millorar el talús situat a la part oest, a l’alçada del pont de la plaça de les Magnòlies. El termini d’execució dels treballs és de 2,5 mesos.

Les actuacions previstes al carrer del Cid Campeador inclouen la construcció de noves rampes, la modificació d’un embornal i la creació d’un itinerari accessible a les voreres que serà protegit amb pilones. A la cruïlla amb el carrer de Josep Llimona es crearà una petita àrea d’estada amb mobiliari urbà, s’habilitarà un nou pas de vianants que donarà continuïtat a l’accés cap a l’institut Torre del Palau, es millorarà l’accessibilitat del que hi ha al costat oest de la cruïlla i es construiran també dos nous embornals.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content