El III Torneig de Pàdel Benèfic “Mou-te pels Quiets” tanca l’edició amb una important recaptació

Es destinarà a millorar la qualitat de vida dels infants amb discapacitat de Nexe Fundació

pàdel benèfic moute pels quiets recapctació
El torneig va comptar amb participants il·lustres // Foto: Nexe Fundació

El III Torneig de Pàdel Benèfic “Mou-te pels Quiets” que es va disputar el passat mes de juny ha aconseguit en aquesta edició una recaptació de 12.200€, que servirà per ajudar a finançar material adaptat, recursos tècnics, medicaments, etc., per millorar la qualitat de vida dels infants amb greus discapacitat de Nexe Fundació.

Organitzat conjuntament per Nexe Fundació i Ocipadel, el torneig va aplegar a més de 100 parelles d’esportistes que van jugar durant els cinc dies que va durar la competició. A més, es van realitzar moltes activitats, especialment per les famílies i nens.

Aquest any, el torneig ha pogut comptar amb la col·laboració i participació d’esportistes d’èlit com Julio Salinas, Dani García Lara i Enric Masip; també amb Xavier Escaich i Carlos Gerardi, Socis-Propietaris Restaurants 9Reinas; el Campió del Món de Kickboxer, César Córdoba, i els jugadors de pàdel Ferran Bueno, Dani Lombard Bueno i Oriol Soler, entre altres.

A nivell institucions, la iniciativa ha comptat, un any més, amb l’esforç solidari per part de les empreses i entitats col·laboradores, Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i Administracions Públiques, Poliesportiu Municipal Sergio Manzano, Entitats Banàaries, Medis de Comunicació i personal que juntament amb els organitzadors han pogut consolidar un projecte solidari tant gratificant.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*