Dilluns, 4 març 2024
IniciDISCAPACITATEl Club Esportiu Alba commemora els 25 anys dedicat a la pràctica...

El Club Esportiu Alba commemora els 25 anys dedicat a la pràctica esportiva per a persones amb discapacitat intel·lectual

abanderats club esportiu alba 25 anys discapacitat intel·lectual
Abanderats que van participar en la commemoració de l’entitat // Foto: V. Llamas

El Club Esportiu Alba de Reus dedicat a la pràctica esportiva per a persones amb discapacitat intel·lectual, va commemorar el passat divendres els seus 25 anys d’existència al costat d’aquelles persones i entitats que els han fet costat a lo llarg d’aquest període.

Per celebrar-ho van organitzar un sopar al que assistiren prop de 200 persones i en el que els protagonistes principals van ser els nois i noies que practiquen diversos esports.

El club es va crear l’any 1992 a partir de la iniciativa d’un grup de pares de l’escola “Alba” fundada per la Diputació de Tarragona per donar resposta a les necessitats educatives especials de diferents infants que no acabaven de trobar el seu encaix en l’àmbit dels centres docents de caire generalista.

A lo llarg de la nit es van atorgar diferents guardons a persones del club que han jugat un paper clau en el desenvolupament de l’entitat així com també a altres entitats que han contribuït a donar-los suport. Un dels reconeixements va ser pel programa de ràdio “Societat Limitada”.

A l’acte van assistir l’alcalde de Reus i diferents regidors de l’Ajuntament de Reus i responsables de l’organització dels “Special Olímpics”.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content