Dilluns, 8 març 2021
Inici Inclusió Social Terrassa acull un nou clínic de jugadors de màxim nivell d’hockey a...

Terrassa acull un nou clínic de jugadors de màxim nivell d’hockey a esportistes de la Lliga BBVA Hockey Plus

Participants del clínic BBVA hockey
Participants de la primera edició del clínic que es va celebrar l’any passat // Foto: Fupar

Aquest diumenge 24 de febrer, de 16:30h a 18:00, l’Estadi Municipal Martí Colomer de Terrassa acollirà la 2ª edició del clínic BBVA HOCKEY PLUS, un entrenament d’hockey inclusiu liderat per esportistes de Divisió d’Honor, on hi participaran els jugadors/es de la Lliga BBVA Hockey Plus.

La trobada esportiva té com a objectiu que una vintena de jugadors experts d’hockey imparteixin un entrenament tècnic i transmetin els seus coneixements a una cinquantena jugadors i jugadores de la lliga inclusiva BBVA Hockey Plus, on participen persones amb discapacitat intel·lectual.

Concretament es farà un circuit tancat d’exercicis de perfeccionament, on treballaran la conducció clàssica, el xut a porteria, els passes o el dribbling. Durant l’última mitja hora, els jugadors disputaran partits conjunts en què s’integraran esportistes d’Hockey Plus amb jugadors de Divisió d’Honor, en una acció que vol fomentar la inclusió sobre el terreny de joc.

ARC Soluciones publi

La Lliga BBVA Hockey Plus és la primera competició regular a Catalunya entre equips d’hockey herba formats per persones amb discapacitat intel·lectual. És una lliga organitzada per la Federació Catalana d’Hockey amb el suport de BBVA i Fundació Fupar. Aquesta és la 3a temporada des de la seva posada en marxa.

Els jugadors de la lliga BBVA Hockey Plus pertanyen a diferents entitats o escoles d’educació especial del territori i participen en aquesta lliga conjuntament amb nou clubs d’hockey catalans: Club Egara, Atlètic Terrassa HC, CD Terrassa, Barça, Junior FC, RC de Polo, Catalonia HC, Línia 22 HC i Iluro HC.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES