Dimarts, 19 octubre 2021
IniciCulturaCap de setmana amb 2 funcions adaptades per persones amb discapacitat sensorial...

Cap de setmana amb 2 funcions adaptades per persones amb discapacitat sensorial al Bartrina de Reus

teatre bartrina reus funcions adaptades discapacitat sensorial
Escena de l’obra “Abans que es faci fosc” // Foto: Ajuntament de Reus

Aquest cap de setmana, el Teatre Bartrina de Reus, que recentment ha estrenat una rampa que facilita l’accés a tothom per l’entrada de la plaça del Teatre, presenta dues noves obres de teatre adaptades, per tal de facilitar l’accés a la cultura a tota la ciutadania.

El dissabte 7 de març, a les 21h, el Consorci del Teatre Bartrina presenta “Abans que es faci fosc”, una obra d’Hattie Naylor dirigida per Pep Pla que dura 75 minuts i que protagonitza l’Anna, una dona astrònoma que treballa en un planetari explicant els secrets que guarda l’univers. En aquesta ocasió, a més s’ha organitzat un fòrum post funció amb la participació de representants de la Comissió de Cultura del Col·legi de Psicologia de Catalunya. Es tracta d’una funció adaptada per a persones amb discapacitat sensorial.

L’endemà, el diumenge 8 de març, a les 18h, es Bartrina presenta “Mon pare és un ogre!” de la companyia Cia. La Baldufa que dura 50 minuts i que protagonitza el Miquel, un home que rep una carta del seu pare, conegut com a “l’Ogre”, al cap de molts anys de no saber-ne res. Es tracta d’un espectacle accessible per a persones sordes en llengua de signes catalana (LSC).

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES