Cap de setmana amb 2 funcions adaptades per persones amb discapacitat sensorial al Bartrina de Reus

“Abans que es faci fosc” i “Mon pare és un ogre!”

teatre bartrina reus funcions adaptades discapacitat sensorial
Escena de l’obra “Abans que es faci fosc” // Foto: Ajuntament de Reus

Aquest cap de setmana, el Teatre Bartrina de Reus, que recentment ha estrenat una rampa que facilita l’accés a tothom per l’entrada de la plaça del Teatre, presenta dues noves obres de teatre adaptades, per tal de facilitar l’accés a la cultura a tota la ciutadania.

El dissabte 7 de març, a les 21h, el Consorci del Teatre Bartrina presenta “Abans que es faci fosc”, una obra d’Hattie Naylor dirigida per Pep Pla que dura 75 minuts i que protagonitza l’Anna, una dona astrònoma que treballa en un planetari explicant els secrets que guarda l’univers. En aquesta ocasió, a més s’ha organitzat un fòrum post funció amb la participació de representants de la Comissió de Cultura del Col·legi de Psicologia de Catalunya. Es tracta d’una funció adaptada per a persones amb discapacitat sensorial.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’endemà, el diumenge 8 de març, a les 18h, es Bartrina presenta “Mon pare és un ogre!” de la companyia Cia. La Baldufa que dura 50 minuts i que protagonitza el Miquel, un home que rep una carta del seu pare, conegut com a “l’Ogre”, al cap de molts anys de no saber-ne res. Es tracta d’un espectacle accessible per a persones sordes en llengua de signes catalana (LSC).

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*