L’Hospital San Rafael implantarà un sistema d’atenció millorada per a les persones amb paràlisis cerebral

Signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Aspace Catalunya

hospital san rafael atenció persones paràlisis cerebral
Representants de les dues entitats // Foto: Aspace Catalunya

L’Hospital Sant Rafael de Germanes Hospitalàries i la Fundació Aspace Catalunya han signat un convenient de col·laboració per millorar l’atenció que s’ofereix a les persones amb paràlisi cerebral i malalties de desenvolupament neurològic.

Així, el centre es posarà a disposició dels pacients de la Fundació per a la realització de proves complementàries, de diagnòstics i tractaments, ingressos hospitalaris programats, i atenció a consultes externes i hospital de dia. La previsió és que el mes de maig ja es comencin a atendre els primers pacients de forma conjunta.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les persones amb paràlisi cerebral i malalties de desenvolupament neurològic són pacients complexos a causa de la pluripatologia que presenten, amb trastorns associats al desenvolupament, el moviment, el to muscular i la postura, així com trastorns cognitius, de comunicació, de conducta o deformitats musculoesquelètiques, entre d’altres.

Per aquest motiu necessiten una atenció especial que tingui en compte les seves necessitats específiques com, per exemple, disposar d’una habitació individual en cas d’ingrés, un abordatge expert a nivell terapèutic, agilitat en la gestió de la sala d’espera i/o sedació prèvia a proves diagnòstiques complementàries.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*