Dimarts, 19 octubre 2021
IniciDretsL’Hospital San Rafael implantarà un sistema d’atenció millorada per a les persones...

L’Hospital San Rafael implantarà un sistema d’atenció millorada per a les persones amb paràlisis cerebral

hospital san rafael atenció persones paràlisis cerebral
Representants de les dues entitats // Foto: Aspace Catalunya

L’Hospital Sant Rafael de Germanes Hospitalàries i la Fundació Aspace Catalunya han signat un convenient de col·laboració per millorar l’atenció que s’ofereix a les persones amb paràlisi cerebral i malalties de desenvolupament neurològic.

Així, el centre es posarà a disposició dels pacients de la Fundació per a la realització de proves complementàries, de diagnòstics i tractaments, ingressos hospitalaris programats, i atenció a consultes externes i hospital de dia. La previsió és que el mes de maig ja es comencin a atendre els primers pacients de forma conjunta.

Les persones amb paràlisi cerebral i malalties de desenvolupament neurològic són pacients complexos a causa de la pluripatologia que presenten, amb trastorns associats al desenvolupament, el moviment, el to muscular i la postura, així com trastorns cognitius, de comunicació, de conducta o deformitats musculoesquelètiques, entre d’altres.

Per aquest motiu necessiten una atenció especial que tingui en compte les seves necessitats específiques com, per exemple, disposar d’una habitació individual en cas d’ingrés, un abordatge expert a nivell terapèutic, agilitat en la gestió de la sala d’espera i/o sedació prèvia a proves diagnòstiques complementàries.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES