Arriba a Barcelona una nova edició de la caminada ‘Anem de Marxa per l’Alzheimer’

Es fa el 23 d’octubre i està organitzada per Alzheimer Catalunya

caminada-solidaria-anem-marxa-alzheimer
La cursa pretén donar visibilitat a la demència // Foto: Salut en Actiu

Azlheimer Catalunya organitza el proper 23 d’octubre una nova edició de la caminada popular solidària “Anem de Marxa per l’Alzheimer”, un iniciativa on persones amb demència, familiars i amics caminen junts per vèncer els prejudicis i sensibilitzar la ciutadania a la vegada que fer visible la demència.

La cursa compta amb quatre modalitats:

Banner Col·lectiu Ronda 300x600
  • Marxa Nòrdica: L’activitat física més completa! La marxa nòrdica afavoreix el bon funcionament locomotriu, metabòlic, circulatori i respiratori. En altres paraules, és un esport terapèutic i preventiu de grans resultats.
  • Marxa sense bastons: La marxa d’estil lliure. Si els bastons són un impediment per caminar, els retirem. La marxa sense bastons és un esport tan terapèutic i preventiu com la marxa nòrdica clàssica
  • Marxa amb gossos: La teràpia i l’activitat física amb animals, en aquest cas gossos, és plenament beneficiosa per a les persones amb demència. És per això que gossos cuidadors i mascotes són benvinguts a marxa.
  • Marxa atlètica: Passos continuats, sense perdre el contacte amb el terra. Amb l’impuls dels braços es convidem a practicar la marxa atlètica guiat per la medallista Mar Juárez.

Aquestes modalitats es podran fer en dos recorreguts diferents, un de 8,5km i un altre menys exigent de 3,5 Km, que transcorreran pels carrers de Barcelona. Els participants es poden inscriure a la marxa amb bastons per 12€, sense bastons per 10€ i infantil per 5€. La recaptació anirà destinada íntegrament als projectes socials d’Alzheimer Catalunya.

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*