Campanya de micromecenatge per aconseguir una sala d’estimulació sensorial per la Fundació ASPRONIS

De CaixaBank, amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”

sala-estimulació-sensorial-fundació-aspronis-
Les sales d’estimulació sensorial tenen efectes positius per a les persones amb discapacitat // Foto: Wikimèdia

CaixaBank, amb la col·laboració de l’Obra Social ”la Caixa”, ha posat en marxa una campanya de micromecenatge (crowdfunding solidari) amb l’objectiu de que particulars i empreses, clients o no clients de l’entitat, se sumin a la iniciativa de dotar a la Fundació ASPRONIS d’una sala d’estimulació sensorial o Snoezelen.

L’Obra Social ”la Caixa”, ja ha realitzat una aportació de 6.000 euros, però encara resten 3.000 euros que CaixaBank espera recollir a través de les seves 12 oficines que disposa a la comarca de La Selva.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les donacions es poden realitzar des de qualsevol dels caixers automàtics de la població, a través de Caixabank Now o a través del portal www.caixabank.cat, garantint que el 100% de les aportacions s’abonaran al projecte.

En cas d’assolir-se el repte, la Fundació Privada ASPRONIS utilitzarà aquesta nova sala d’estimulació a que s’utilitzarà amb finalitats terapèutiques per millorar el benestar de les persones amb discapacitat mitjançant la integració sensorial, potenciant l’aprenentatge i l’autonomia personal, i minimitzant, entre d’altres, els trastorns de conducta o els efectes relacionats amb l’envelliment.

BANER_300X250

El Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació ASPRONIS dona servei actualment a 97 persones usuàries al centre situat a Mas Borinot. Són persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 65% que realitzen activitats inclusives d’ajustament personal adaptades a les necessitats i els desitjos de les persones, i activitats d’ocupació terapèutica per adquirir o mantenir hàbits laborals. Com a ocupació terapèutica, alguns grups d’usuaris elaboren artesania per encàrrec per a particulars, empreses o institucions: paper reciclat (postals, invitacions, llibretes, etc.), ceràmica, bijuteria o espelmes amb parafina d’alta qualitat, entre d’altres. També venen aquests productes a fires, principalment per Sant Jordi i Nadal a Blanes i Malgrat de Mar. 

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*