Campanya de micromecenatge de CaixaBank per millorar les eines tecnològiques de l’Associació Alba

Necessiten 5.000 euros per posar en marxa el projecte ‘Connectats al món’

caixabank micromecenatge eines tecnològiques associació alba
Les eines tecnològiques milloren la qualitat de vida de les persones // Foto: Associació Alba

Les 22 oficines de CaixaBank de les comarques de l’Urgell i la Segarra han posat en marxa una campanya de micromecenatge (crowfunding solidari) per recaptar, a través de donatius de ciutadans i empreses, els 5.000 que fan falta per fer realitat el projecte ‘Connectats al món’, una iniciativa que farà possible ajudar a millorar les eines digitals de les persones de l’Associació Alba. L’Obra Social “la Caixa” ja ha realitzat una aportació de 10.000 euros al projecte.

Si s’aconsegueix l’objectiu d’arribar als 15.000 euros, l’entitat beneficiària, Associació Alba, podrà millorar l’entorn digital i tecnològic de les persones amb l’adquisició de diferents elements: tauletes digitals, teclats adaptats, pissarres digitals, ordinadors, polsadors amb veu i altaveus auriculars, entre altres.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els donatius per aquest projecte es poden realitzar des de qualsevol dels caixers automàtics de la població, a través de Caixabank Now o a través del portal www.caixabank.cat, garantint que el 100% de les aportacions s’abonaran al projecte.

L’Associació Alba és una entitat d’iniciativa social, que té com a objectiu oferir una atenció integral a totes aquelles persones amb qualsevol tipus de discapacitat, col·lectius de joves i infants, gent gran així com altres col·lectius en risc d’exclusió, partint de les seves necessitats i els seus interessos i els de les seves famílies, amb la finalitat d’aconseguir el seu màxim desenvolupament humà i la seva màxima inclusió dins la societat.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*