El jurat dels premis cermi.es 2018 falla els guardonats de l’edició en les diferents categories

El jurat ha estat assessorat per una comissió d’experts independents

premis cermi 2018 jurat falla guardonats
Cartell dels premis cermi.es 2018 // Foto: CERMI

El jurat dels premis cermi.es 2018 que concedeix el Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI) es va reunir ahir 24 de setembre per fallar els guardonats d’aquesta edició.

Els premis cermi.es busca reconèixer les iniciatives i accions o la tasca de persones o institucions que més s’hagin distingit en àmbits com la inclusió laboral, la investigació social i científica, l’accessibilitat universal, la cultura inclusiva, la responsabilitat social, l’activisme i el gènere, en favor de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El jurat ha estat integrat per un ampli nombre de personalitats i representants de les principals entitats del sector de la discapacitat a Espanya, que a la vegada han estat assessorats per una comissió de persones expertes independents especialitzats en responsabilitat social empresarial.

Aquests són els distingits dels premis cermi.es 2018:

BANER_300X250

En la categoria d’Inclusió Laboral a la Federació Almeria d’Associacions de Persones amb Discapacitat, FAAM.

En la categoria d’Investigació Social i Científica a Santiago Muñoz Machado, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat Complutense de Madrid i acadèmic de la Real Academia Española y de la Real Acadèmia de Ciències Morals i Polítiques.

En la categoria Acció Social al Consell General de l’Advocacia Espanyola-Fundació de l’Advocacia Espanyola.

En la categoria d’Accesibilidad Universal-Fundació Vodafone a la Casa Encendida de Madrid.

En la categoria d’Acció Cultural Inclusiva, al llargmetratge “Campions”, del director Javier Fesser.

En la categoria Fundació CERMI Dones – Acció en benefici de les Dones amb Discapacitat, el premi s’ha concedit de forma compartida a la producció audiovisual del vídeo “Jo vaig somiar”, de la directora i realitzadora Mabel Lozano, i al Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

En la categoria de Mitjans de Comunicació i Imatge Social de la Discapacitat, al periodista José Julián Barriga Bravo.

En la categoria de Millor Acció Autonòmica i / o Local, a l’Oficina Tècnica d’Accesibilitat de Ceuta, OTACE, de la Conselleria de Foment de la Ciutat Autònoma de Ceuta.

En la categoria de Responsabilitat Social Empresarial / Discapacitat, a l’iniciativa Premi Integra del BBVA.

En la categoria de Millor Pràctica de cooperació associativa, al programa “Promoció de l’Assistència Personal per a Persones amb Discapacitat” de PREDIF Castella i Lleó, la Federació Salut Mental de Castella i Lleó i la Gerència de Serveis Socials de la Junta de Castella i Lleó.

En la modalitat d’Activista-Trajectòria Associativa, el premi s’ha concedit de manera compartida a les activistes Pilar Ramiro Cóllar, presidenta de COAMIFICOA fins a 2017; Amalia Diéguez Ramírez, expresident de FEDACE i Joan Planells Gisbert, expresident del CERMI Comunitat Valenciana.

En la categoria Institucional, al Ministeri d’Hisenda, per impulsar la Llei de Contractes del Sector Públic.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*