Diumenge, 2 abril 2023
Diumenge, 2 abril 2023
IniciResponsabilitat SocialCampanya de microdonacions a les botigues Wala per millorar la qualitat...

Campanya de microdonacions a les botigues Wala per millorar la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down a través de l’esport

Els clients podran realitzar les donacions a favor de Down Catalunya a l’hora de fer les seves compres

microdonacions botigues wala
Cartell de la campanya a favor de les persones amb síndrome de Down // Foto: Down Catalunya

La cadena de botigues d’equipament esportiu Wala, del grup lleidatà Unipreus, comença aquest mes de setembre una campanya de recollida de microdonacions als seus establiments a favor de Down Catalunya, destinades a d’afavorir el condicionament físic de les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals, desenvolupar les habilitats d’interacció social, millorar l’autoestima i la motivació i aconseguir un nivell alt d’autonomia a través de la realització de la pràctica esportiva.

campanya atenció sanitaria

Els clients de Wala podran realitzar aquestes microdonacions, a través del seu programa de cèntims solidaris, d’una manera totalment voluntària i confidencial en el moment del pagament de la seva compra en qualsevol dels cinc establiments comercials amb els que compta la cadena a Catalunya, situats a Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona i Vic.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquesta iniciativa forma part d’un projecte que Down Catalunya va posar en marxa al 2011 per tal de millorar la qualitat de vida i potenciar les habilitats socials i emocionals de les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals a través de l’esport.

Està de sobres demostrat que la pràctica de l’esport i els estils de vida saludable, suposen una prevenció de comportaments de risc per la salut i alhora potencien el desenvolupament motriu i la millora de la coordinació muscular. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content