Dimarts, 19 octubre 2021
IniciInclusió LaboralCampanya a les xarxes d'Aura Fundació per atreure les empreses a contractar...

Campanya a les xarxes d’Aura Fundació per atreure les empreses a contractar persones amb discapacitat intel·lectual

Amb el suport del Departament d’Empreses de la Generalitat

aura fundacio campanya contracte empreses
La campanya pretén atreure el talent jove del col·lectiu // Foto: Aura Fundació

Aura Fundació, una entitat dedicada a la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual, ha llançat a través de les xarxes socials la campanya Més inclusió = Més talent per atreure les empreses i animar-les a contractar persones del col·lectiu.

La campanya, que ha rebut el suport del Departament d’Empreses de la Generalitat, sustenta que les empreses inclusives, aquelles que contracten de forma ordinària a persones amb discapacitat intel·lectual, atrauen el talent de la gent jove: una generació molt més compromesa i socialment responsable.

El format d’aquesta iniciativa es basa en un conjunt de càpsules audiovisuals que s’aniran publicant al llarg d’aquesta setmana, on es descriu el rol dels diferents perfils que conformen una empresa inclusiva: un candidat jove, una noia amb discapacitat intel·lectual, una directora de recursos humans i una empresa que beu del suport d’Aura Fundació.

Aura Fundació compta amb 33 anys d’experiència en la metodologia del treball amb suport que consisteix a formar i acompanyar la persona amb discapacitat intel·lectual i l’empresa ordinària per tal d’aconseguir una relació laboral pràcticament normalitzada al cent per cent.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES