Dimarts, 19 octubre 2021
IniciEsport AdaptatJaume Marcé guardonat com a millor entrenador de 2021 per l’Associació Espanyola...

Jaume Marcé guardonat com a millor entrenador de 2021 per l’Associació Espanyola de Tècnics de Natació

Es la primera vegada que rep el premi un entrenador vinculat a la natació adaptada

jaume marcé entrenador natació adaptada
Jaume Marcé ha entrenat a moltes figures de la natació adaptada // Foto: FCEDF

L’entrenador català Jaume Marcé ha estat reconegut pels Premis Anuals de l’Associació Espanyola de Tècnics de Natació (AETN) com a millor entrenador de l’any 2021, convertint-se d’aquesta manera en el primer tècnic guanyador d’aquest guardó vinculat a l’esport adaptat.

Jaume Marcé, que a més ha estat escollit com a vicepresident de la nova Junta Directiva de l’AETN, forma part de la selecció espanyola com tècnic de la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF). Amb una dilatada carrera en el món de la natació adaptada, Marcé ha entrenat a destacats nedadors i nedadores com la Núria Marquès, Toni Ponce, Sarai Gascón i Òscar Salguero entre d’altres. Els nedadors i nedadores catalans van guanyar un total de 8 medallLes en els JJPP de Tòquio, 7 de les quals guanyades per nedadors que entrena al CAR de Sant Cugat. 

El guardó ha estat, sens dubte, un reconeixement a tots els anys que Jaume Marcé porta treballant a favor de l’esport adaptat i inclusiu, en aquest cas en la modalitat de la natació.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES